Tabung Anak-Anak

Tabung Anak-Anak

Wednesday, 11 January 2012

mungkin kah PAS berjaya diporak- perandakan ?

KUALA LUMPUR, 11 Jan: PAS hari ini mengesahkan bahawa laporan berita mengenai kehadiran beberapa pemimpin PAS yang dilaporkan berada di rumah bekas ahli PAS, Datuk Dr Hasan Ali, Ahad malam yang lalu adalah palsu.
Selepas Hasan dipecat pada siang hari, media melaporkan bahawa ramai pemimpin PAS yang hadir memberikan sokongan moral kepada bekas Pesuruhjaya PAS Selangor tersebut.
Antara nama yang disebut hadir ialah Timbalan Mursyidul Am, Datuk Dr Haron Din, ustaz Taib Azamuddin Mohd Taib dan Datuk Ustaz Ismail Kamus.

Jika difahami betul-betul  ayat di atas...ni bukanlah fitnah tetapi taktik untuk melemahkan pihak lawan dan menghuru- harakan parti Pas.. tujuannya hanya satu iaitu untuk memecahkan pengundi- pengundi PAS kerana ader segelintir ahli PAS yang menyokong Hasan Ali walau kebanyakkan setuju tindakan PARTI agar Hasan Ali disingkir...akhiran ini banyak kali taktik ini dimainkan ...kekadang aku juga terkeliru ....apapun taktik anda berjaya membuatkan aku pening kepala...hehe hnya ahli parlimen bachok itu ajer yang kelihatan....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...